Zoeken naar lekker voor

Uw zoekactie voor lekker voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Gebruiken 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute opa
Ik zou graag eens lekker gebruikt worden door een stoute opa. Ik zal alles doen wat jij vraagt en alles toelaten wat je wilt met mij.  
Ballz 36 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie Ontv me straks?
Vanavond zou ik graag eens lekker gepijpt worden. U neemt rustig de tijd om m’n ballen en pik te verwennen. Ik beloon jou met het witte goud. Ik ben verzorgd, discreet, slank 185cm. Kan me in de ruime regio vlot verplaatsen. Heb je een ander voorstel? Laat gerust weten. Im open minded. Grts  

Wie Ontv me straks?
OnderdanigSlet 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
Martijn 26 jaar 26 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie komt 26-jarige gast zuigen en rimmen?
Niet teveel blabla, wie komt 26 jarige gast nu lekker rimmen en zuigen? Stuur stats en wat je wilt doen en we spreken af. 26 - 1m81 - 72kg -18x5cm (nu wel getrimd, niet als op de foto). Kan discreet ontvangen.  

Wie komt 26-jarige gast zuigen en rimmen?
gisteren
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
gisteren
xxxx 46 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
voor nu
hey wie geef er een mooie lange pik die zou ik graag eens lekker willen verwennen 20/40j kan discreet ontvangen  
gisteren
Jasper 34 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Pijpdate
Hey, van dit weer heb ik ongelooflijk veel zin gekregen, bij welke man mag ik binnenkomen om hem lekker te pijpen om dan direct terug te vertrekken ?  
gisteren
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil een mooigeschapen oudere man lekker lang pijpen en mondgeneukt worden
Lekker dagje vandaag.... word er geil van... iemand met een mooie penis die discreet kan ontvangen en een goede zuigbeurt wil? Ik kan goed diep nat deepthroat zuigen. Ik word ook graag in de mond geneukt. 180 75kg slank grootgeschapen. Stuur wat info bij interesse aub.  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
MN 57jr 170 83kil 13x5cm dikke Eikel zoekt pijper verwenner kan ONTVANGEN
Wil je mijn harde lul lekker pijpen m'n.. Verwennen ballen enz tot ik lekker in je mond of gezicht spuit mail dan snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen Snel wie houd van vers gespoten sperma mail snel  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10